miercuri, 3 septembrie 2014

Program luna septembrie Elmas Oriental Dance Studio

Dragele mele,

Vă aștept cu drag începând cu data de 11 septembrie să reveniți în sala de dans a Studioului de Dans Oriental Elmas pregătite cu poftă de dans și multă bucurie!

Pentru luna septembrie, programul cursurilor Studioului de Dans Oriental Elmas se desfășoară în continuare pe parcursul a 4 ședințe conform următorului program:

Marți
18:30 – 19:30 Începătoare/ Începătoare II
19:30 – 20:30 Intermediare
20:30 – 21:30 Intermediare +

Joi
19:00 – 20:30 Intermediare
20:30 – 21:30 Începătoare/ Începătoare II

În luna septembrie vor avea loc cursuri în următoarele 4 zile: 11 (Joi), 16 (Marți), 18 (Joi) , 25 (Joi)!!!

ATENȚIE!!! Din data de 30 septembrie Elmas Oriental Dance Studio își redeschide porțile pentru module noi de dans și grupe noi de începătoare, începătoare II și intermediare!!!

Cursul intensiv Începatoare + Începatoare II se adresează atât celor care își doresc să revină, cât și cursantelor mai vechi de la grupa de începatoare. Pot participa și începătoare care nu au mai făcut dans oriental până acum, practica fiind un exercițiu bun de început pentru acestea, urmând să le fie de folos în momentul în care studioul de dans va deschide o noua grupă de începători.

Cursul de intermediare se concentrează pe practica intensiva si mini-coregrafii de dans oriental in 4 sedinte! Recapitulam elemente de baza si ne concentram pe combinatii ale acestora pe binecunoscutele ritmuri de muzica orientala din Egipt!

Cursul de intermediare + recapitulează elemente cu un grad nivel de dificultate studiate pe parcursul modulelor trecute! Se adresează cursantelor cu cel puțin 6 luni de participare la cursurile de dans oriental!

Prețuri abonamente (valabile doar în luna septembrie)
Modul 4 sedințe – 80 lei
Modul 5 sedinte (intermediare + intermediare +) – 90 lei
1 ședință – 25 lei

Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la adresa de email dryades_engel@yahoo.de sau la numarul de telefon 0724607016.
www.elmas-dans-oriental.ro
http://elmasbellydance.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu