sâmbătă, 20 septembrie 2014

Grupe noi dans oriental - INCEPATOARE II - din 30 septembrie



Grupe noi dans oriental - ÎNCEPĂTOARE II

Începând cu 30 septembrie, Elmas Oriental Dance Studio deschide o GRUPĂ NOUĂ pentru cursul de dans oriental nivel începătoare modul II.
Elmas invită așadar elevele deja familiarizate cu vesela atmosferă de la cursul de dans oriental, foste participante la grupa de nivel începător, să participe cu curaj la modulul al doilea al nivelului de începătoare.

Structura
În primele 2 luni ale modulului II de începătoare vom recapitula elementele de bază deja asimilate și le vom integra în combinații cu un grad de dificultate mai înalt. Pe parcursul orelor de tehnică vom învăța alte tehnici de shimmie, deplasări în spațiu, modalități noi de a efectua mișcările de bază, poziții noi de brațe, vom diversifica combinațiile utilizând izolarea mai multor zone ale corpului, vom exersa expresivitatea în dans și vom îmbunătăți coordonarea brațelor cu restul corpului.

Urmează ca în a treia lună a modulului să învățăm o coregrafie pe care să o putem dansa ulterior la petrecerile organizate de Studioul de Dans Oriental Elmas. Coregrafia va fi o ocazie de a pune în practică noțiunile proaspăt studiate și de a valorifica noile cunoștințe.

Pentru cele care își doresc să aprofundeze dansul oriental și să treacă la un nivel cu un grad mai înalt de dificultate, trecerea de la un modul la următorul se face la recomandarea instructorului și în urma unui examen. La finalul modulului, în urma examenului susținut și a participării conștiincioase la cursuri, se vor obține diplome de merit.


Cine poate participa?
Cursantele care au absolvit primul modul al nivelului de începătoare din programa Studioului de Dans Oriental Elmas, cursantele care nu au reușit să participe în mod regulat din motive de timp și disponibilitate, dar care dețin cunoștințele de bază și își doresc să reia elementele esențiale și să le aprofundeze, cursantele care au o experiență de cel puțin 10-15 ședințe (2-3 luni) la cursurile de dans oriental și își doresc să recapituleze tehnica de bază.

PROGRAM (din 30 septembrie)

MARȚI
18 30 – 19 30 Începătoare Modul II

Pentru un abonament de 8 ședințe recomand combinarea acestui curs de marți (4 ședințe lunare) cu 4 ședințe la grupele de joi, ÎNCEPĂTOARE sau INTERMEDIARE.
Recomand cursantelor care au participat neregulat la cursul de începătoare să participe la grupa de ÎNCEPĂTOARE.
Cursantelor care au absolvit un modul la grupa de începătoare le recomand să participe la grupa de INTERMEDIARE.

PREȚURI                     
80 lei/4 ședințe                      
25 lei/ședință

120 lei/8 ședințe (pentru combinația de abonament cu grupa de ÎNCEPĂTOARE)
140 lei/8 ședințe (pentru combinația de abonament cu grupa de INTERMEDIARE)

CONTACT
Telefon: 0724607016
               dryades_engel@yahoo.de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu