sâmbătă, 29 septembrie 2018

Program de toamna din 9 octombrie 2018 la Elmas Oriental Dance Studio

Începând cu data de marți, 9 octombrie 2018, revenim cu forțe proaspete în sala de dans a Studioului de Dans Oriental Elmas, pregătite cu multă voie bună și bucurie pentru a da startul unor noi grupe și module de dans oriental.

Programul de iarnă pentru perioada octombrie - decembrie pentru grupele de INCEPATOARE 2 / INTERMEDIARE / AVANSATE arată în felul următor:

MARȚI

19:30 – 21:00 Tehnică & coregrafie baladi pop (ÎNCEPĂTOARE 2 & INTERMEDIARE)

Numarul de locuri este limitat.

MIERCURI

19:30 – 21:00 Tehnică & coregrafie khaleegy (INTERMEDIARE & AVANSATE)

Numarul de locuri este limitat.

JOI

18:30 – 20:00 Tehnică & coregrafie baladi pop (ÎNCEPĂTOARE 2 & INTERMEDIARE)
20:00 – 21:00 Repetiții trupa Elmas Dance (AVANSATE)

DESCRIERE MODULE

1. TEHNICĂ ȘI COREGRAFIE BALADI POP (ÎNCEPĂTOARE 2 & INTERMEDIARE)

Invităm grupa de începătoare 2 la un modul nou de dans inclus în structura grupelor formate la Studioul de Dans Oriental Elmas, și anume un modul de 2 luni și jumătate (17 ședințe de marți și joi în perioada 9 octombrie – 20 decembrie 2018) în care vom învăța împreună o coregrafie baladi pop foarte veselă de la A la Z.

Coregrafia va conține combinații din mișcările exersate la cursuri și va fi un rezumat al tuturor cunoștințelor pe care vi le puteți însuși de-a lungul ședințelor de teorie și tehnică. Vom îmbina elemente de dans astfel încât fiecare dintre voi să rămână cu un bagaj de cunoștințe pe care îl poate aplica și în dansul individual.

În primele 60 minute ale ședinței vom studia partea de tehnică ce va fi utilizată ulterior în coregrafie. Tehnici de izolare, tehnici de deplasare, shimmie și mișcări noi ce se potrivesc stilului baladi pop. În ultimele 30 minute vom studia pas cu pas o coregrafie baladi pop ce combină partea de tehnică.

Coregrafia urmează să fie dansată la petreceri și evenimente organizate de Studioul de Dans Oriental Elmas, așadar pentru cine își dorește mai mult, aceasta este ocazia de a da dovadă de perseverență și consecvență. Studiu constant și regulat la ședințele săptămânale, dar și studiu individual și repetiție acasă.

Așadar, modulul este destinat elevelor Studioului de Dans Oriental Elmas care au pornit cursurile de dans în ianuarie 2017, octombrie 2017 și ianuarie 2018 (minim 6 luni de studiu în cadrul grupelor Elmas Dance Studio).

2. TEHNICĂ ȘI COREGRAFIE KHALEEGY (INTERMEDIARE & AVANSATE)

Khaleegy este un stil pe care îl vom studia anul acesta de la 0. Este un stil tradițional din folclorul țărilor arabe din Golf, ce își trage originile din Persia, zona Emiratelor Arabe, Qatar sau Bahrain. Mișcările pe care le vom studia sunt naturale, fluide, feminine, relative simple, mult mai lente, folosindu-se foarte mult părul ce imită mișcările vântului care mângâie nisipul. Vom descoperi împreună secretele mișcărilor Khaleegy pe parcursul a 2 luni de curs (9 ședințe de miercuri) și ne vom bucura împreună de ritmuri vesele din zona Golfului.

Modulul de Khaleegy se adresează grupei de intermediare și avansate a studioului. Coregrafia urmează să fie dansată la următoarele spectacole ale studioului. Pentru cele care își doresc să participe la spectacole, ar trebui avută în vedere achiziționarea unui costum traditional de Khaleegy. Numărul de locuri este limitat, așadar vă rugăm să o anunțați pe Elmas din timp dacă doriți să participați.

PACHETE ABONAMENTE

ÎNCEPĂTOARE 2 / INTERMEDIARE / AVANSATE
• 90 lei/4 ședințe
• 120 lei/6 ședințe
• 140 lei/8 ședințe
• 180 lei / 12 ședințe
• 35 lei/ședință 90 minute

Ședințele durează 90 minute.
Se poate recupera maxim 1 ședință la abonamentele tip 4 / 6 / 8 sedinte, doar în condițiile în care abonamentul se prelungește in data expirarii acestuia, cu achitarea abonamentului in avans.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.
(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).

IMPORTANT: Numărul de participante este limitat!

Vă rog să confirmați prin mesaj privat, telefon sau e-mail participarea voastra!

Pentru acelea dintre voi de nivel începătoare 2 / intermediare, care își doresc să încheie un abonament de 3 ședințe pe săptămână, vă recomandăm următorul program:

INCEPĂTOARE 2 / INTERMEDIARE
Marți 19:30 – 21:00 (tehnică & coregrafie baladi)
Miercuri 19:30 – 21:00 (tehnică & coregrafie khaleegy)
Joi 18:30 – 20:00 (tehnică & coregrafie baladi)

LOCATIE
Studioul de Dans Oriental Elmas
Zona Tineretului
Clădirea Total Dance Style School
Strada Cuza Voda, Nr.147
Puncte de reper: stația de metrou Tineretului (5 minute de mers pe jos), langa restaurantul Thalia

Vă așteptăm cu drag!

Elmas
Dansatoare, instructor și coregraf dans oriental
www.elmas-dans-oriental.ro
elmasbellydance.blogspot.ro
Tel: 0724 60 70 16
E-Mail: elmasorientaldance@gmail.com
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu