luni, 17 februarie 2014

A patra ediție a Festivalului Oriental Dream în București - 9-11 mai 2014!

Primăvara vine cu vești noi pentru iubitorii dansului oriental!

Cu multă bucurie vă anunțăm că a patra ediție a Festivalului Oriental Dream se va desfășura în perioada 9-11 mai 2014 sub egida Asociației pentru Dezvoltarea Dansului Oriental. Pentru al patrulea an consecutiv ne vom bucura de prezența nelipsitului invitat special, Wael Mansour, primul coregraf și dansator egiptean de dans oriental care a ținut workshopuri în România și primul maestru de talie mondială care a împărtășit cu instructoarele și elevele din România tainele folclorului egiptean!

Întrucât festivalul s-a bucurat de succes la edițiile anterioare și a crescut de la an la an mulțumită aprecierilor iubitorilor dansului oriental, organizatorii au pregătit o nouă surpriză pentru ediția 2014! Astfel, o nouă și încântătoare prezență feminină ne va face plăcerea și onoarea de a fi invitata specială a festivalului: Anastasia Chernovskaya! Una dintre cele mai iubite coregrafe și dansatoare din Rusia, cu un stil deosebit de rafinat și elegant, câștigătoare a numeroase premii internaționale, Anastasia va susține în București workshopuri și va performa pe scena Festivalului Oriental Dream!

Astfel, oferta festivalului include un program diversificat de workshopuri pentru toate nivelurile (instructoare, dansatoare profesioniste și eleve ale școlilor de dans), susținute de doi mari dansatori internaționali care promovează stilul autentic egiptean, o competiție pe mai multe categorii și un spectacol de gală de calitate!

Vă așteptăm cu drag și vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu