joi, 9 ianuarie 2014

Elmas Oriental Dance Studio in Bucuresti

Doresc sa va anunt cu multa bucurie deschiderea cursurilor Studioului de Dans Oriental Elmas in Bucuresti. Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au sprijinit in implinirea acestui vis si in special scolilor private de dans cu care am colaborat si care au avut incredere in mine de-a lungul ultimilor doi ani! Peste 130 de cursante au participat la cursurile de dans oriental, insusindu-si bazele dansului oriental si bucurandu-se de ritmurile vesele din indepartatul Egipt!

Si astfel va invit sa dansam impreuna pe ritmuri de dans oriental!

CE AVEM NEVOIE?
O tinuta lejera, fusta sau pantaloni tip colant sau evazati, cu talie joasa, maieu sau tricou, bustiera, esarfa (preferabil fara banuti) pentru solduri, balerini sau demipointe, cipici de dans sau sosete, apa si un mic prosopel.

BENEFICII
Dansul oriental ne ajuta sa avem un corp armonios, tonifiat, o tinuta eleganta si corecta, sa ne relaxam, sa crestem mobilitatea articulatiilor. Ne redescoperim feminitatea si invatam sa ne izolam diferitele parti ale corpului prin tehnici specifice ritmurilor orientale. De-a lungul cursului intram intr-o lume magica, fascinanta, in care ne bucuram de libertate, energie, pofta de viata si capatam echilibru, implinire interioara si incredere in noi.


CINE POATE PARTICIPA?
Orice femeie, indiferent de varsta, infatisare sau preocupari, poate participa la cursul de dans oriental. Important este ca ea sa vina insotita de multa voie buna, un zambet larg si dorinta de a cunoaste si de a descoperi tainele acestui dans.

STRUCTURA
Cursurile sunt structurate pe module in functie de nivelul atins de cursantele participante. Pentru moment sunt disponibile grupe de incepatoare modul I, incepatoare modul II si intermediare. Pentru a adauga un plus de mister si eleganta dansului nostru, este disponibil si un curs de dans cu voalul. Trecerea de la un modul la urmatorul se va face la recomandarea instructorului iar la finalul modulului, in urma participarii voastre constiincioase la cursuri, veti obtine diplome de merit.

PROGRAM
Marti
18:30 – 19:30 Incepatoare Modul I
19:30 – 20:30 Initiere in dansul cu voalul
20:30 – 21:30 Intermediare

Joi
19:00 – 20:30 Incepatoare Modul II
20:30 – 21:30 Incepatoare Modul I
Cursurile vor incepe in data de joi, 16 ianuarie 2014!

PRETURI
Incepatoare Modul I
4 sedinte/luna 80 lei
8 sedinte/luna 140 lei

Incepatoare Modul II
4 sedinte/luna 100 lei

Intermediare
4 sedinte/luna 100 lei

Initiere in dansul cu voalul
4 sedinte/luna 100 lei

1 sedinta 30 lei

Pentru orice combinatie de 8 sedinte/luna din variantele mai sus mentionate pretul este de 160 lei.

UNDE?
Elmas Oriental Dance Studio
Zona Universitate
Strada Academiei Nr. 2, Et. 2 (vis-à-vis de Spring Time Universitate)

CONTACT
Elmas 0724607016
sau dryades_engel@yahoo.de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu