marți, 26 septembrie 2017

Septembrie - noiembrie 2017 - evenimente Elmas Oriental Dance Studio



După o perioadă de pauză de vară, trupa Studioului de Dans Oriental Elmas, alături de mine, am avut și avem în continuare bucuria de a participa în perioada septembrie - noiembrie 2017 la diferite evenimente cu show-uri de dans de grup și solo ale elevelor școlii de dans.


Așadar, am participat și ne-am bucurat impreună la următoarele evenimente:

14 - 17 septembrie 2017 - Tabăra de Dans Oriental Autumn Delights organizată de Școala de Dans Oriental Delight / Instructor - Coordonator Kamilla la Pensiunea Crăiasa Munților, Moeciu de Sus
Tabăra de Dans Oriental Autumn Delights

21 septembrie 2017 - Party și Mini-Show Oriental la Elmas Oriental Dance Studio cu ocazia vizitei dansatoarei Warda of Bulgaria in București, organizatoarea Festivalului Hezz Ya Wezz din Sofia, Bulgaria



Vă așteptăm cu drag la următoarele evenimente la care urmează să participăm:

Vineri, 29 septembrie 2017, orele 19:00 - Party Oriental organizat de Ruxy la Club Diamond’s Cafenea Terasa, București
Momente de show de grup și solo ale elevelor școlii și al instructoarei Elmas
https://www.facebook.com/events/1464221370323053/ 

Duminică, 1 octombrie 2017, orele 15:00 - 15:30 - Participare la Ediția XXII a Body, Mind & Spirit Expo
Momente de show de grup și solo ale elevelor școlii
Program Body, Mind & Spirit Expo - Program momente artistice



Am bucuria de a fi invitată ca instructor în cadrul unei tabere cu o tematică specială, cu un concept unic in România, pentru că aduce împreună teme, subiecte și practici special concepute pentru definirea și manifestarea feminității. Special despre această tabără voi detalia în următoarele zile. Este o tabără care se adresează acelor femei care, într-o lume din ce în ce mai competitivă, masculină și totodată superficială, par că nu au altă variantă decât să fie puternice, independente, dezinvolte, dezinhibate și provocatoare.
 
Perioada 26 - 29 octombrie 2017 - Tabara de Feminitate INSIDE OUT, organizată de Academia de Feminitate
Tabara de Feminitate INSIDE OUT
Academia de Feminitate



Iar vestea cea mai frumoasă pentru susținătorii trupei Elmas Dance Group este participarea acesteia în perioada 2-5 noiembrie 2017 la Festivalul Internațional de Dans Oriental Hezz Ya Wezz din Sofia, Bulgaria, organizat de Warda of Bulgaria.
Festivalul Hezz Ya Wezz



Fetele au început deja pregătirile pentru momentul de dans cu care se vor prezenta la concursul internațional de grup din Sofia.

Este pentru prima oara când trupa noastră de dans oriental se va prezenta la un concurs de dans oriental internațional!!!

Vă așteptăm să ne susțineți și să ne țineți pumnii la toate evenimentele la care vom participa.

Și dacă v-am făcut curioase (în special pe fete), vă așteptăm cu drag la dans din octombrie!!!

Studioul de Dans Oriental Elmas va deschide din octombrie GRUPE NOI ÎNCEPĂTOARE la noul nostru sediu din zona Tineretului. Mai multe detalii în câteva zile pe pagina FB a Studioului Elmas Oriental Dance Studio și aici, pe blog!

Va îmbrățișez!
Elmas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu