joi, 29 decembrie 2016

Cursuri dans oriental - incepatoare - grupe noi din 10 ianuarie 2017

Studioul de Dans Oriental Elmas are vești bune pentru acelea dintre voi care își doresc de mult timp să încerce studiul dansului oriental, fie pentru a se simți mai bine fizic, fie pentru a își redescoperi feminitatea sau de dragul de a învăța un dans individual, special, diferit, care să le ofere libertate și bucurie.

Din data de 10 ianuarie 2017 Studioul de Dans Oriental Elmas deschide GRUPE NOI pentru cursuri de dans oriental nivel începătoare. Împreună cu instructoarea Elmas puteți studia arta dansului oriental pornind de la mișcări și elemente de bază.

Structura cursului
În primele 2 luni ale modulului de începătoare la cursurile de dans oriental învățăm postura în dans, poziții principale ale brațelor, mișcări de bază cu șoldurile, bazinul, umerii, cu zona pieptului, opturi, rotații, cercuri, shimmie și câteva deplasări.

Urmează ca a treia lună a modulului să se concentreze pe practică, combinații din mișcările studiate, astfel încât elementele de bază să poată fi asimilate cu mai multă ușurință.

Ce aveți nevoie?
O ținută lejeră, fustă sau pantaloni tip colant sau evazați, cu talie joasă, maieu sau tricou, bustieră, eșarfă (fără bănuți) pentru șolduri, balerini sau demipointe, cipici de dans sau șosete, apă și un mic prosopel.

Beneficii
- Un corp armonios, tonifiat
- O ținută elegantă și corectă
- Relaxare și creșterea mobilității articulațiilor
- Redescoperirea feminității
- Îmbunătățirea coordonării și a controlului corpului prin izolarea diverselor grupe de mușchi

De-a lungul cursului de dans oriental intrăm într-o lume magică, fascinantă, în care ne bucurăm de libertate, energie, poftă de viață și căpătăm echilibru, împlinire interioară și încredere în noi. Atmosfera în timpul cursului este una veselă și relaxată, astfel încât de cele mai multe ori de-a lungul timpului se creează prietenii strânse și de lungă durată.

Cine poate participa?
Orice femeie, indiferent de vârstă, înfățișare sau preocupări, poate participa la cursul de dans oriental. Important este ca ea să lase grijile acasă, să vină însoțită de multă voie bună, un zâmbet larg și dorința de a se cunoaște pe sine și de a descoperi tainele acestui dans.

PROGRAM (din 10 ianuarie 2017)

MARȚI
18 30 - 19 30 Începătoare

JOI
18 30 - 19 30 Începătoare

INVESTIȚIE

120 lei/8 ședințe
100 lei/6 ședințe
80 lei/4 ședințe
25 lei/ședință

Ședințele durează 60 minute.

Se poate recupera maxim 1 ședință la oricare din cele 3 tipuri de abonament, doar în condițiile în care abonamentul se prelungește pe luna următoare. În aceste condiții ședința recuperată poate fi efectuată pe parcursul abonamentului respectiv.

Abonamentul se calculează ca număr de ședințe consecutive.
(Exemplu: Abonamentul de 8 şedinţe încheiat pe data de 1 a lunii este valabil 28 zile consecutive – 4 săptămâni, deci până pe data de 29 ale lunii inclusiv).

Studioul de Dans Oriental Elmas

Zona Izvor - Piaţa Mihail Kogălniceanu – în apropierea Parcului Cişmigiu
Clădirea școlii de dans Con Sabor
Strada Ionel Perlea, Nr. 8.
Puncte de reper: stația de metrou Izvor (5 minute de mers pe jos)

Vă așteptăm cu drag!

Elmas
Dansatoare, instructor și coregraf dans oriental
www.elmas-dans-oriental.ro
elmasbellydance.blogspot.ro
Tel: 0724 60 70 16
E-Mail: elmasorientaldance@gmail.com
 Facebook:
https://www.facebook.com/ElmasDansatoareOrientala
https://www.facebook.com/ElmasDansOriental

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu