joi, 27 august 2015

Grupe noi dans oriental la Elmas Oriental Dance Studio - din Septembrie!!



Dragele mele,

După o perioadă îndelungată de vacanță am vești bune pentru elevele Studioului de Dans Oriental Elmas.

Cu multă bucurie vă anunț redeschiderea cursurilor de dans oriental începând din luna septembrie.

Trebuie să vă anunț de asemenea că programul și locația au suferit o serie de modificări, dat fiind faptul că sala noastra din zona Universitate se află într-un proces amplu de renovare, care va dura până în iarnă.

Deoarece programul nu îmi permite momentan la începutul lunii septembrie reluarea în întregime a cursurilor, programul se va desfășura în primele 3 săptămâni doar în zilele de joi.

Joi, 3 septembrie
Joi, 10 septembrie
Joi, 17 septembrie

Astfel, din 22 septembrie vom relua programul obișnuit în ambele zile de marți și joi.

Noul PROGRAM arată în felul următor:

Marți (sala mare)
19:00 – 20:30 – Coregrafie shaabi (deschisă pentru grupele de începătoare 2 și intermediare)
20:30 – 21:30 – Modul nou începătoare 2

Joi (sala mică)
19:00 – 20:00 – Modul nou începătoare 2
20:00 – 21:30 – Grupă intermediare/avansate

În primele 3 săptămâni ale lunii septembrie vom face o mini-recapitulare a cunoștințelor voastre pentru a intra din nou în ritm, iar din 22 septembrie aștept grupele de începătoare 2 și intermediare/avansate la un modul nou de dans în care vom învăța lucruri nou-nouțe.

CE ÎNVĂȚĂM?
Coregrafie Shaabi – am pregătit pentru voi o coregrafie nouă de shaabi, care se bazează pe o poveste foarte amuzantă. Va fi o coregrafie distractivă, în cadrul căreia aveți posibilitatea să vă folosiți și voi imaginația și creativitatea. Versurile vă vor provoca la dans și vă vor face să zâmbiți. Coregrafia îmbină tehnică cu elemente de styling specifice stilului shaabi.

La această grupă sunt invitate atât elevele de la grupa de începătoare 2, cât și elevele mai vechi ale școlii de dans. Abia aștept să ne vedem în formulă completă și să dansăm împreună!

Modul nou începătoare 2  - este adresat acelora dintre elevele școlii, care au acumulat cel puțin 3 luni de dans și și-au însușit bazele la modulul de începătoare. În acest modul nou vom învăța diverse tipuri noi de shimmy, combinații cu deplasări și mișcări de bază, releve, elemente noi de styling, schimbări de direcții, unduiri, etc. Așadar, elemente noi, pe care le vom învăța de la A la Z.

Deschiderea unei grupe pentru ziua de duminică va fi posibilă, însă din luna octombrie. Vă voi ține la curent.

Grupă intermediare/avansate – Recapitulare coregrafii vechi (în măsura în care toată lumea prezentă le știe: coregrafie shaabi din modulul trecut, mini-coregrafie combinații pe melodie pop romantică, coregrafia Meya Meya) – aprox 45 minute. Tehnică și combinații cu deplasări și schimbări de direcții – aprox 45 minute.

PREȚURI PACHETE ABONAMENTE (pentru ambele grupe)

4 ȘEDINȚE - 90 LEI

6 SEDINȚE – 120 LEI

8 SEDINȚE – 140 LEI

12 SEDINȚE – 180 lei

ADRESĂ SALĂ LOCAȚIE NOUĂ

Bulevardul Magheru, Nr.29, Et.1, Ap.8, Interfon 8C, Bucuresti (vis-a-vis de metrou Piata Romana, in Blocul Cinema Studio)

Pentru detalii mă puteți contacta la nr de telefon 0724607016. 

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă aștept la cursuri!! 



Elmas Dansuri orientale
elmasbellydance.blogspot.ro
elmasorientaldance@gmail.com
0724607016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu