luni, 4 august 2014

Program Elmas Oriental Dance Studio - luna august!!!

Dragele mele,

În luna august, încălzite de atmosfera de vară și după câteva concedii bine meritate, vă aștept cu drag să reveniți în sala de dans a Studioului de Dans Oriental Elmas pregătite cu poftă de dans și multă bucurie!

Pentru luna august, programul cursurilor Studioului de Dans Oriental Elmas este următorul:

Marți
18:30 – 19:30 Începătoare/ Începătoare II
19:30 – 20:30 Intermediare
20:30 – 21:30 Saidi cu și fără baston

Joi
19:00 – 20:30 Intermediare
20:30 – 21:30 Începătoare/ Începătoare II

Atenție! În luna august vor avea loc cursuri doar in 5 zile de marti si joi, și anume: 7 (Joi), 12 (Marți), 14 (Joi) , 21 (Joi) și 26 (Marți) august!! 


Cursul intensiv Începatoare + Începatoare II se adresează atât celor care își doresc să revină, cât și cursantelor mai vechi de la grupa de începatoare. Pot participa și începătoare care nu au mai făcut dans oriental până acum, practica fiind un exercițiu bun de început pentru acestea, urmând să le fie de folos în momentul în care studioul de dans va deschide o noua grupă de începători.

Cursul de intermediare se concentrează pe practica intensivă și mini-coregrafii de dans oriental in 5 ședințe! Recapitulăm elemente de bază și ne concentrăm pe combinații ale acestora pe binecunoscutele ritmuri de muzică orientală din Egipt!
Bonus pentru participantele vechi: La finalul fiecărei ședințe, vom recapitula 5 minute ultima coregrafie (Hakim – La Azon) învățată la Modulul din luna Iulie, pe care o vom dansa împreună la următoarele petreceri organizate de școala de dans!

Saidi cu și fără baston (max. 4 participante)
Așa cum spune și numele, în cele 2 ședințe vom parcurge în prima parte a orei o combinație pe pași de saidi, după care în a doua parte vom dansa combinația și împreună cu bastonul. Combinația poartă titulatura lui Wael Mansour și vă va provoca imediat la dans!

Știm că vara înseamnă distracție și economii cheltuite într-un timp foarte scurt, însă nu trebuie să lăsăm deoparte bucuriile noastre săptămânale dansante!
De aceea, prețurile abonamentelor în luna august își propun să vă motiveze să nu faceți o pauză, nici măcar după un concediu costisitor.

Prețuri abonamente (valabile doar în luna august)
Modul 5 sedințe – 80 lei
Modul 4 sedinte – 75 lei
Modul 7 sedinte (intermediare + saidi) – 100 lei
1 ședință – 25 lei

Adresa Elmas Oriental Dance Studio
Strada Academiei, Nr.2, Et. 2 (în cadrul Policlinicii Academiei)

Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la adresa de email dryades_engel@yahoo.de sau la numarul de telefon 0724607016.

www.elmas-dans-oriental.ro
http://elmasbellydance.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu