vineri, 2 septembrie 2016

Program luna septembrie Elmas Oriental Dance Studio

Dragele mele,

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru răbdarea de care ați dat dovadă de-a lungul verii și sper din suflet că vă doriți în continuare să reveniți cu forțe proaspete în sala de dans pentru cursurile noastre săptămânale obișnuite.

Astfel, am câteva vești in privința programului cursurilor în luna septembrie.

Programul se va desfășura în următoarele zile de marți și joi ale lunii septembrie:

Marți, 6 septembrie
Joi, 15 septembrie
Marți, 20 septembrie
Marți, 27 septembrie

Programul zilelor de marți și joi va fi puțin modificat, deoarece în luna septembrie vom combina temporar grupa de Începătoare II cu grupa de Intermediare.

Marți
18:30 – 20:00 Curs intensiv tehnică (pentru începătoare II și intermediare)
20:00 – 21:30 Repetiții Elmas Dance Group

Joi
18:30 – 20:00 Curs intensiv tehnică (pentru începătoare II și intermediare)
20:00 – 21:00 Repetiții Elmas Dance Group

Cursul intensiv de tehnică se adresează elevelor vechi ale Studioului de Dans Oriental Elmas, care și-au însușit elementele de bază și au experiența dansului, însă se simt nesigure pe partea de tehnică.

Vom repeta câteva elemente și pași de deplasare, tipuri de shimmie, combinații și deplasări în spațiu mai complexe, vom adăuga poziții noi ale brațelor în dans și vom aprofunda tehnica de utilizare a brațelor pentru sporirea eleganței și expresivității.

Scopul acestui curs este corectarea posturii corpului (în special a umerilor și a coloanei), a poziției picioarelor și a brațelor în dans, conștientizarea și izolarea musculaturii utilizate în efectuarea mișcărilor de bază în dansul oriental, curățarea și șlefuirea mișcărilor efectuate greșit sau incomplet, aprofundarea tehnicii de folosire a brațelor ca element valoros în exprimare și expresivitate și, per total îmbunătățirea și îmbogățirea tehnicii voastre generale. 
 
 


Cu trupa de dans Elmas Dance Group vom intensifica repetițiile pentru a XX-a ediție a Festivalului Body, Mind & Spirit, ce va avea loc în perioada 23-25 septembrie.

Pentru alte detalii mă puteți contacta la nr. de telefon 0724607016. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă aștept la cursuri!! 
 
www.elmas-dans-oriental.ro
https://www.facebook.com/ElmasDansOriental/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu