miercuri, 24 februarie 2016

Workshop de dans oriental cu voal

La cererea elevelor Studioului de Dans Oriental Elmas, am bucuria să vă invit la următorul workshop de dans oriental cu tema "Dansul cu voalul".


Voalul este acel accesoriu al dansatoarei orientale, ce îi subliniază în cel mai rafinat mod feminitatea și grația în timpul dansului. Se spune despre voal că trebuie considerat și abordat ca parte a propriului nostru corp, deoarece el vine cu propria sa formă de energie și libertate. Doar acceptându-l drept mai mult decât un simplu accesoriu sau obiect, îl vom putea integra în mod armonios în reprezentațiile noastre.Workshopul de dans cu voalul se adresează atât cursantelor de nivel începător sau intermediar care nu au făcut până acum cunoștință cu acest accesoriu, dar și tuturor acelora care nu au practicat dansul oriental și își doresc să experimenteze o altă formă de dans.


La workshopul de dans cu voalul vom învăța:

- tehnici de mânuire ale voalului
- interpretarea diferită a muzicii utilizate în dansul cu voalul
- integrarea elementelor de dans clasic egiptean în dansul cu voalul
- coregrafie

Pentru a participa la workshop este necesar să aveți un voal de aprox. 2,5 m – 2,7 m lungime și 1 m – 1,2 m lățime. Desfăcut voalul trebuie să ajungă ca lățime de la nivelul umerilor la nivelul genunchilor.

La fața locului va exista și un mic bazar unde puteți achiziționa voaluri, costume de antrenament și costume de dans oriental. Vor fi disponibile de asemenea voaluri pentru folosirea în timpul workshopului. Data: 28 februarie 2016

Orele: 12:00-14:00

Preț: 40 lei

Locație: Studio D.A.N.S. Popa Nan
Strada Popa Nan, Nr. 82, Et.1

Contact: Elmas Oriental Dance Studio
0724607016
elmasorientaldance@gmail.com 
Numărul de participante este limitat. Vă rugăm să confirmați participarea telefonic sau pe e-mail.

Așadar, vă aștept cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu