duminică, 14 februarie 2016

Elmas Oriental Group pentru a 3-a oară la Festivalul Body, Mind & Spirit sâmbătă, 20 februarie, orele 17:00

Elmas Oriental Dance Studio anunță cu multă bucurie participarea pentru a 3-a oară în formulă de grup la a XIX-a ediție a Festivalului Body, Mind & Spirit în data de 20 februarie 2016, orele 17:00, la Sala Palatului, București.

Am pregătit un show oriental complex, în stil egiptean, ce împletește modernul cu tradiționalul. În cadrul momentului de dans veți putea urmări atât dansuri de grup (Elmas Oriental Group), cât și momente solo demonstrative, ale instructoarei Elmas, și a elevelor avansate ale școlii de dans, stilurile de dans variind de la dansul cu accesorii la folclor egiptean tradițional și tabla solo.

Cu astfel de ocazii ne dorim să împărtășim cu publicul iubitor de muzică și cultură orientală pasiunea noastră pentru dans, să promovăm dansul oriental autentic egiptean la adevărata sa valoare într-o societate în care kitsch-ul și comercialul câștigă din ce în ce mai mult teren, și să schimbăm preconcepțiile generale referitoare la dansul oriental și semnificația sa.

Prin prezența la astfel de evenimente, vrem să "educăm" atenția publicului larg asupra importanței pe care o are tehnica și studiul rădăcinilor dansului oriental pentru a susține o reprezentație artistică autentică și de calitate. Astfel ne dorim să demonstrăm că dansul oriental este un dans creat de femei pentru femei, care combină în cel mai armonios mod finețea și rafinamentul cu latura energică și puternică a caracterului feminin.

Mai multe detalii despre programul artistic al festivalului:

Momente artistice Festivalul Body, Mind &Spirit

Momente surprinse de la ultimele 2 participări ale Studioului de Dans Elmas:









Așadar vă așteptăm cu nerăbdare să ne urmăriți la Festivalul Body, Mind & Spirit!

Elmas Dans Oriental



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu