vineri, 6 octombrie 2017

Elmas - trainer in cadrul Taberei de Feminitate Inside Out



În perioada 28-29 octombrie 2017 am marea plăcere și bucurie de a fi invitată alături de traineri excepționali în cadrul Taberei de Feminitate Inside Out, să descoperim împreună cu alte femei cum poți manifesta feminitatea pe cele trei nivele esențiale: mental, fizic și spiritual.

Tabăra de feminitate Inside OUT este un concept unic în România pentru că aduce împreună teme, subiecte și practici special concepute pentru definirea și manifestarea feminității: yoga, astrologie, nutriție, posturi în fotografie, dans oriental, atractivitatea feminină, body language feminin.

Într-o lume din ce în ce mai competitivă, masculină și totodată superficială, femeia pare că nu are altă variantă decât să fie puternică, independentă, dezinvoltă, dezinhibată și provocatoare.

Asta doar la suprafață pentru că, în realitate, femeile sunt sătule și obosite de acest iureș și presiune artificială. Feminitatea și vulnerabilitatea aproape că nu mai sunt permise în societate sau în relații.

Nimeni nu mai are timp de emoții, de vise, dorințe și creativitate deși cu toții tânjim după ele.

Tabăra se adresează acelor femei care s-au săturat de lupta dintre putere și vulnerabilitate, care încearcă mereu să păstreze aparențe și măști despre cât de puternice și dure sunt, care sunt pregătite să își definească limite sănătoase ca să poată atrage un partener așa cum merită sau să își transforme relația pe care o au în acest moment. 


Tabăra de Feminitate Inside Out a fost concepută special pentru acelea dintre voi care caută feminitatea completă, transformarea de la interior la exterior.

Dacă v-am atras deja atenția, pentru o descriere detaliată a temelor abordate, click aici: https://academiadefeminitate.ro/eveniment/tabara-de-feminitate-inside/

Vă aștept cu drag! 




Informații organizare:

Perioada: 25-29 octombrie 2017
Locație: Hotel Rina, Sinaia
Program zilnic: 08:00 – 18:00 (cu excepția zilelor de miercuri și duminică)
Cost: 1,500 RON
Servicii incluse: Cazare, trei mese pe zi, coffee break, suport de curs
Transportul va fi asigurat de fiecare participantă individual

Pentru înscrieri sau mai multe informații, persoana de contact este:
Violeta Moisa - organizator
0744.113.178
violeta@academiadefeminitate.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu