marți, 22 noiembrie 2016

Weekendul 26-27 noiembrie: Elmas Dance Group la Sibiu & Elmas la Oriental Passion in Atena!



Weekendul 25-27 noiembrie 2016 este din nou unul plin de bucurie si pasi de dans pentru Studioul de Dans Oriental Elmas. Si anume, din 2 motive.

Primul motiv ? Elevele avansate din trupa Elmas Dance vor reprezenta scoala noastra de dans cu un moment artistic de dans oriental la a 2-a editie a Conferintei Internationale de Terapii Holistice si Metafizice – HOLISTIC FEST – Sibiu.

Ele vor incanta publicul din Sibiu asa cum au obisnuit si publicul bucurestean la diferite festivaluri si spectacole publice. Din show nu vor lipsi momentele de dans traditional folcloric (baladi, shaabi) si cu accesorii (voal si baston), momente de grup inedite, drum solo, dinamice si pe ritmuri de tobe, dar si dans clasic egiptean.

Puteti urmari prima parte a show-ului de dans sambata, 26 noiembrie, orele 19:30, pe scena Complexului Majestic, Sala Magna, din Sibiu si a doua parte in aceeasi locatie duminica, 26 noiembrie, orele 13:30!  


Cu toata bucuria si mandria le uram mult succes si bafta!


Detalii despre eveniment: 








Al doilea motiv? Instructoarea Elmas va participa in perioada 24- 27 noiembrie la unul dintre cele mai mari festivaluri internationale din Europa, a 7-a Editie a Festivalului Oriental Passion din Atena, Grecia. Elmas a castigat anul trecut locul 3 la competitia internationala a acestui festival la categoria Solo Adult si isi va incerca si de data aceasta norocul.

Mai mult decat atat, Elmas are onoarea de a fi fost invitata de catre organizatori sa danseze in Gala Internationala a Festivalului Oriental Passion cu invitati speciali din intreaga lume, pe aceeasi scena cu instructori si dansatoare de succes, cunoscuti pe plan mondial.

De asemenea, Elmas va participa cu aceasta ocazie la workshopuri cu mari profesori de renume international, si anume: Mohamed Kazafy, Prince Kayammer, Camelia, Dariya Mitskevich si Anna Borisova.

Elmas considera ca participarea la workshopuri si dezvoltarea constanta si continua a unui instructor de dans oriental este obligatorie, atat pentru a putea impartasi pe termen lung cunostintele dobandite, cat si cu scopul de a cladi o baza solida si de a pune bazele unei scoli de dans, nu numai la nivel tehnic, cat si la nivelul cunostintelor teoretice. Acelasi lucru este valabil si pentru eleve si dansatoare, numai astfel putem sa contribuim la cresterea sanatoasa a nivelului acestui dans in Romania, dar si la evolutia individuala prin oferirea unor momente de cat mai buna calitate publicului privitor.

Asadar, ii tinem pumnii stransi lui Elmas si ii uram mult succes!

Detalii despre festivalul Oriental Passion:

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu