luni, 23 februarie 2015

Studioul de Dans Oriental Elmas la Festivalul Body, Mind & Spirit Bucuresti! Sambata, 28 februarie, orele 17:40, la Sala Palatului!


Cu cea mai mare bucurie vă invit să urmăriți în cadrul Festivalului Body, Mind & Spirit din București un moment artistic de dans oriental susținut de Studioul de Dans Oriental Elmas.

Evenimentul are loc în perioada 27 februarie -1 martie 2015 și oferă un program care inspiră și permite sănătatea, armonia pentru trup, minte și spirit.

Participăm cu drag la acest eveniment deoarece arta dansului oriental fascinează și atrage de secole femeia prin multiplele sale beneficii. Ca formă de mișcare și trăire sufletească dincolo de orice concepții, prejudecăți și mentalități greșite, dansul oriental ne ajută să ne simțim libere și armonioase, să ne regăsim, să ne bucurăm de viață, să căpătăm încredere în noi și să menținem un corp armonios și tonifiat.

Grupa de avansate a Studioului de Dans Oriental Elmas, intr-o formulă nouă și extinsă, a pregătit cu multă muncă, dăruire și pasiune un moment coregrafic egiptean de pop oriental, vesel, jucăuș și cu un mesaj pozitiv despre viață. 



Așadar vă așteptăm să susțineți trupa Elmas Oriental Dance, sâmbătă, 28 februarie, orele 17:40, în foaierul Sălii Palatului București, în cadrul Festivalului Body, Mind & Spirit București.

Momentul artistic va fi urmat de o reprezentație a instructoarei Elmas și o scurtă lecție deschisă cu publicul.

Vă așteptăm cu drag! 

Mai multe detalii despre eveniment si program:

Program artistic Body, Mind & Spirit Festival
Festivalul Body, Mind & Spirit
Studioul de Dans Oriental Elmas

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu