luni, 17 februarie 2014

Anastasia Chernovskaya - noua surpriză a Festivalului Oriental Dream!!!

Cine este Anastasia Chernovskaya? (www.anastasia-dance.com)

Anastasia este una dintre cele mai iubite dansatoare, instructoare si coregrafe de dans oriental din Moscova. Ea a început să studieze dansul de la 5 ani iar de-a lungul anilor a continuat să își perfecționeze abilitățile în dans, studiind cu cei mai buni profesori internaționali de dans oriental. Câștigătoare a numeroase premii la festivaluri internaționale de top, Anastasia crede că este imposibil să atingi succesul doar pentru un moment și apoi să te oprești, întotdeauna trebuie să mergi mai departe. Este cunoscută prin stilul său rafinat în dans, prezența sa foarte feminină și aspectul de model. Deși este o dansatoare tânără, Anastasia este cunoscută pentru metodele sale de predare clare și bine structurate. Este directorul artistic al școlii de dans Bellyrina din Moscova și fondatoarea Ansamblului de Dans Oriental Bellyrina.

În anul 2012 a câștigat locul I la cunoscutul festival de bellydance “Egypt in Barcelona”, categoria “Professionals” iar în 2010 de asemenea locul I la cel mai important festival de dans oriental din Egipt, Nile Group Festival Cairo. De asemenea are numeroase alte premii obținute la concursuri și festivaluri internaționale de dans oriental desfășurate în Rusia.

Iar in perioada 9-11 mai 2014 va fi invitata speciala la Festivalul Oriental Dream, va tine 2 workshopuri si va performa la Gala Show Oriental Dream!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu